Wensen-woensdag: Doe jij ook mee?

Posted · Add Comment
Van het kastje door de muur!

Doe je ook mee? Zij kunnen je hulp goed gebruiken!

Jb Lorenz werkt aan het versnellen en versterken van ontwikkelingen binnen het publieke domein. Het zit in onze aard om kennis te delen en expertise in te zetten voor projecten die leiden tot oplossingen!

Met onze stichting ‘Van het kastje door de muur’ geven wij mensen en organisaties een kans om met onze hulp plannen om te zetten naar realisatie, waar wet en regelgeving eindigen.

Onze stichting biedt een helpende hand waar bureaucratie leidt tot onbedoelde stagnatie. Daar waar een oplossing ligt, maar die niet in regelgeving gevat kan worden. Wij zetten deuren open en breken muren af. Bijvoorbeeld de vergoeding van een fiets of reparatie zodat iemand elke dag naar school of werk kan.

In de afgelopen weken hebben we, vanuit de stichting, al diverse wensen ontvangen en succesvol vervuld.

Matrassen voor het Leger des Heils

Zo hebben we het afgelopen jaar het Leger des Heils in Hoorn geholpen. Door een combinatie van factoren was er geen budget om een aantal matrassen in de nachtopvang te vervangen. De matrassen waren dermate slecht – en een bedreiging voor de gezondheid – dat besloten was de matrassen van de bedden af te halen en de mensen op de spiralen te laten slapen.

IPads voor Bij de Halte in Deventer

Woensdag 15 april hebben e twee iPads afgeleverd bij Ilona. Bij de Halte is een ontmoetingsplaats, broedplaats voor de wijk de Zandweerd, zij dragen bij aan verbinding ook in deze tijd van afstand zoeken zij mogelijkheden om dichtbij te zijn. Onze iPads helpen bij contact met een zieke buurtgenoot en bij therapie op afstand.

Maar we kunnen dat niet alleen

In ons fonds hebben wij privé en zakelijk donaties mogen ontvangen. De kennis en expertise van jb Lorenz zetten we in om de ingezette acties op realisatie te monitoren en zo nodig verder te ondersteunen. Jouw bijdrage is nodig zodat we wij nóg meer mensen en organisaties kunnen helpen om plannen en wensen om te zetten naar realisatie.

DANK VOOR JE AANDACHT

Middelen of expertise beschikbaar? Mail met Danielle den Outer via danielle@jblorenz.nl
Heb je niet de mogelijkheid om te doneren?
Help ons dan door dit bericht te delen met wie kan helpen!

Facebook   LinkedIn   Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *