Terug naar het overzicht

Uitnodiging JB Lorenz ontmoetingsdag 2018


Beste genodigde,
Ook in 2018 organiseren we weer onze jaarlijkse ontmoetingsdag sociaal domein. En dit keer ontmoeten we jou graag 9 maart 2018 bij De Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. We gaan er ook deze derde editie weer een inspirerende en waardevolle dag van maken met veel actie en interactie!
2018 is het vierde jaar sinds de decentralisatie en de vorming van het sociaal domein. En het eerste jaar dat er gemeenteraadsverkiezingen plaats gaan vinden. De andere (landelijke) stelsels ervaren nu ten volle de effecten van de decentralisatie van Jeugdwet, Wmo2015 en de Participatiewet. Alles is in beweging en we zijn alleen zeker van de onzekerheid. Mooie tijden waarin van alles gebeurt!

Download hier de uitnodiging en deel hem!

Dus zoals je van ons gewend bent, nodigen we ook dit jaar weer sprekers uit die het werkveld van het sociaal domein vanuit een ander perspectief, wetenschappelijk verankerd, maar gebaseerd op de praktijk, zullen beschouwen. We houden het nog even een verrassing wie we dit jaar op het podium mogen verwelkomen, maar reken erop dat het dit jaar ook bijzondere gasten zijn met een goed verhaal! En om nog even in herinnering te brengen: via deze link zijn de lezingen van Jan-Kees Helderman en Trudy Dehue van vorig jaar na te lezen.
Gedurende de ontmoetingsdag vinden er werk- en kennisateliers plaats over relevante en actuele onderwerpen binnen het sociaal domein. De komende editie gaan we de werk- en kennisateliers op een andere manier invullen, zodat er nog meer tijd en ruimte is voor ontmoeting en netwerken met collega’s en gelijkgestemden uit het hele land. Want juist de diversiteit van deelnemers in combinatie met een goede locatie en catering (uiteraard dit jaar inclusief Bossche Bollen) maakt van onze ontmoetingsdag ieder jaar weer een feestje.
Er is plaats voor 100 gasten en de afgelopen editie heeft geleerd dat we bomvol zaten! Meld je dus nu alvast aan via deze link, dan ben je er verzekerd van dat je op de gastenlijst staat voor de ontmoetingsdag sociaal domein 2018. Uiterlijk 26 februari a.s. ontvang je het programma van ons!
Hartelijke groet,
Team jb Lorenz
Vragen naar aanleiding van deze uitnodiging?
Bel dan ons secretariaat:
Call the Office
Marina van Koppenhagen
Joyce Stakenburg
010-3040186

Terug naar het overzicht

Aangesloten specialisten

Vakgebied