Terug naar het overzicht

Sander Moret | Adviseur

Voor Sander is open communicatie belangrijk en is geen opdracht hetzelfde. Door zijn ervaring in strategisch project management en relatie management kan hij samen met u snel tot de kern komen, verbinden en impact maken. Want wie samenbrengt teweeg.

Door vragen te stellen en vooral te luisteren kan Sander snel analyseren en weet hij bruggen te slaan tussen vakinhoudelijke specialisten en mensen uit een ander vakgebied. Op die manier kan hij kennis en ervaring ontsluiten en beschikbaar maken bij verschillende groepen professionals en bij inwoners.

Sander is overgestapt vanuit een op relatie en vertrouwen gebaseerde commerciële omgeving naar het sociaal domein om een grotere impact te maken op onze samenleving en te helpen bij het beter ondersteunen van mensen. Want onze samenleving is niet alleen data of techniek, ééntjes en nulletjes, overal zit een mens met een eigen uniek verhaal achter. De professional weet meer vanuit zijn/of haar ervaring en die is minstens zo belangrijk, maar ook elke burger kent een eigen unieke situatie waar verschillende domeinen elkaar raken. En daar, op die raakvlakken, de samenwerking verbeteren en het maatschappelijk resultaat verhogen is waar hij het voor doet.

Terug naar het overzicht
Sander Moret