Terug naar het overzicht

Rob van Renen | Trainer

Als op je paspoort je beroep zou mogen staan, dan staat er bij Rob van Renen ‘regelneef’. Deze term balt samen dat hij graag dingen wil organiseren, daar handelingsvrijheid voor neemt en zorgt dat het voor elkaar komt.

Rob van Renen heeft ruim 30 jaar ervaring in project- en verandermanagement, met brede ervaring in opdrachten bij landelijke, provinciale en lokale overheid. Dit betreft het managen van complexe veranderingstrajecten, als mede het leiden van grote ICT projecten en programma’s. Als adviseur, coach en verandermanager begeleid hij organisaties in het voorbereiden, implementeren en internaliseren van verander operaties.

Rob werkt vanuit een drijfveer dat het in Nederland echt anders moet. Hij heeft hierin de overtuiging dat substantiële veranderingen alleen via een radicale aanpak bereikt kunnen worden. De grenzen van de huidige wet- en regelgeving en ingesleten patronen stellen hierin niet het kader, maar zijn nodig als markering om op of (zelfs) buiten deze lijnen tot nieuwe oplossingen te komen; bewust buiten de lijntjes kleuren. Ik vervlecht daarin werkvormen vanuit filosofie, literatuur en poëzie.

Terug naar het overzicht
Rob van Renen

Aangesloten specialisten

Vakgebied