Sinds 2007 is Lieke werkzaam in het Sociaal Domein. Zij heeft zich in snel tempo ontwikkeld van reïntegratieconsulent voor mensen met een zeer grote afstand tot de arbeidsmarkt tot een gedreven, positieve en professionele projectleider, manager en adviseur. Doordat zij  binnen diverse organisaties in het Sociaal Domein ervaring heeft opgedaan, heeft zij geleerd complexe casuïstiek met een open blik en via diverse kanten te benaderen. Hierdoor kan zij een zorgvuldig afgewogen beslissing nemen.

Lieke is sterk in het opzetten van projecten, het maken van rapportages en doelen vertalen in concrete werkzaamheden. Zij hecht er waarde aan dat mensen zich kunnen ontwikkelen, in hun kracht gezet worden en hen het vertrouwen te bieden zodat ieder individu het beste uit zichzelf kan halen.

Ze is iemand die kan samenwerken, bruggen bouwt en doelen realiseert zonder de processen, mensen en middelen uit het oog te verliezen. Ook heeft zij communicatieve vaardigheden ontwikkeld om op diverse niveaus advies uit te brengen. Het werken in het politieke speelveld van de organisatie, de gemeenten en de ketenpartners hebben ervoor gezorgd dat zij zich heeft ontwikkeld tot stevige gesprekspartner.

Daarnaast omschrijft zij zichzelf als een enthousiaste, energieke en authentieke persoonlijkheid die graag meedenkt in oplossingen én iemand die oog heeft voor kansen die er liggen in de markt. Haar interesse en expertise liggen in de (jeugd) zorg en zij wil zich komende jaren verder ontwikkelen tot expert in veiligheidsvraagstukken binnen het Sociaal Domein. Hiervoor zal zij komend schooljaar de master Criminologie gaan starten.

lieke@jblorenz.nl
06-13337104