Jessica Aarnink

Posted · Add Comment
Jessica Aarnink

Werken in het sociaal domein betekent zicht op zowel wetgeving als uitvoering. De ervaring van Jessica Aarnink bij enerzijds het ministerie van VWS en anderzijds de gemeente Zaltbommel betekent dat ze deze twee aspecten goed kan combineren. Wat is de bedoeling van wetgeving? Wat betekent dit in de praktijk? Wat betekent dit achter de voordeur en voor de mensen die achter de voordeur komen? Wat betekent een stapeling van wetten, regels en oplossingen voor gezinnen? Op deze vragen zoekt en vindt Jessica antwoorden!

Jessica Aarnink heeft ervaring met de Participatiewet, volksgezondheid, preventie, armoedebeleid en vooral: de interactie tussen al deze onderwerpen en de noodzaak om deze zichtbaar te maken.

Een oplossing voor uitdagingen in het sociaal domein is in haar ogen sterk afhankelijk van zoveel factoren dat er eigenlijk altijd sprake is van maatwerk. Het simpelweg kopiëren van een succesvolle oplossing leidt niet tot nieuw succes. Het eigen maken van een succesvolle oplossing wèl. Ze luistert, stelt veel vragen, analyseert en combineert.

jessica@jblorenz.nl
06 41014039

Projecten van Jessica Aarnink