Terug naar het overzicht

Jessica Aarnink | Expert

Binnen het sociaal domein gebeurt heel veel. Zoveel dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien. Of juist het tegenovergestelde: alle afzonderlijke onderdelen zijn goed geregeld maar er is geen samenhang. De ervaring van Jessica bij uiteenlopende partijen (overheid, zorgaanbieders en sociale ondernemingen) betekent dat ze graag wil achterhalen waarom iets op een bepaalde manier is georganiseerd en wat er kan verbeteren. Ze vindt antwoorden op vragen over de bedoeling van wetgeving en wat dit betekent in de praktijk.

Jessica heeft ervaring met de Participatiewet, volksgezondheid, preventie, armoedebeleid en vooral: de interactie tussen al deze onderwerpen en de noodzaak om deze zichtbaar te maken.

Een oplossing voor uitdagingen in het sociaal domein is in haar ogen sterk afhankelijk van zoveel factoren dat er eigenlijk altijd sprake is van maatwerk. Het simpelweg kopiëren van een succesvolle oplossing leidt niet tot nieuw succes. Het eigen maken van een succesvolle oplossing wèl. Ze luistert, stelt veel vragen, analyseert en combineert.

Terug naar het overzicht
Jessica Aarnink