Gefascineerd door alle facetten van het openbaar bestuur werk ik graag aan oplossingen met een groot hart voor de publieke zaak. Geraakt door misstanden in de publieke sector heb ik het gevoel dat zaken beter kunnen en moeten. Het meewerken aan het mooier en simpeler maken van Nederland geeft me dan ook energie. Om deze reden ben ik bestuurskunde gaan studeren en in september 2018 heb ik deze universitaire opleiding afgerond. Met deze achtergrond ga ik vol passie de uitdaging aan om complexe problemen resultaatgericht en daadkrachtig aan te pakken, zonder hierbij de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Gedurende mijn opleiding heb ik onderzoek gedaan naar de bestuurskracht van verschillende gemeenten en de (on)mogelijkheden om prestatiemanagement toe te passen binnen de publieke- en semi-publieke sector. In mijn nog korte loopbaan deed ik voornamelijk praktijkervaring op bij woningcorporaties en binnen de cultuursector, waar ik privé ook aardig actief in ben. Tijdens mijn studies bestuurskunde specialiseerde ik me enerzijds in besluitvorming, beleidsimplementatie en organisatiekunde. Anderzijds zijn ook de economische- en financiële elementen binnen het openbaar bestuur mij niet onbekend.

De grote liefde voor cultuur deel ik ook in mijn vrije tijd, waar ik vaak op het podium sta als pianist. Met diezelfde creativiteit geef ik ook graag advies. Ik werk het liefst samen en ontdek dan met elkaar de verschillende aspecten, elementen en visies van een vraagstuk om vervolgens samen tot iets moois te komen. Uiteraard altijd met een kritische, vooruitdenkende en realistische blik. Net als binnen mijn muzikale werkzaamheden wil ik in mijn werk nieuwe ideeën componeren en deze naar tevredenheid van de opdrachtgever arrangeren. Als dirigent in dit proces ben ik energiek, ontspannen en bied ik een luisterend oor. Binnen die samenwerking zoek ik naar vernieuwende en verrijkende oplossingen die er echt toe doen.

jasper@jblorenz.nl
06-51113924