Terug naar het overzicht

Jan Willem van Woerkom

Jan Willem van Woerkom is de business analist van jb Lorenz. In de jaren 80 is hij opgeleid als medisch analist, werkend in het lab bij de bloedbank. In zijn loopbaan heeft hij verschillende functies gekend, maar een analist is hij altijd gebleven.

In zijn werk kijkt Jan Willem altijd naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het ontsluiten van data. Zodat minder tijd naar administratie gaat en meer tijd naar zorg en ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben.

Jan Willem heeft deze talenten in de praktijk gebracht bij een grote factoringmaatschappij in de gezondheidszorg, waar belangen van verzekeraars, zorgaanbieders en verzekerden allemaal bijeen gebracht moesten worden. Hij kan als geen ander al die wensen helder krijgen en deze afstemmen met technische mogelijkheden. Eigenlijk is hij een vertaler tussen leefwereld en systeemwereld. Iemand met kennis van financiën, ICT én zorginhoud.

Jan Willem vormt samen met twee data analisten het data-team binnen jb Lorenz. Samen zorgen we ervoor dat we al uw vragen over data kunnen beantwoorden.

Heeft u een vraag over data, stel hem gerust.

Terug naar het overzicht

Aangesloten specialisten

Vakgebied