Terug naar het overzicht

Jan Willem van Woerkom | sr. Business analist

Jan Willem van Woerkom is de business analist van jb Lorenz. In de jaren 80 is hij opgeleid als medisch analist, werkend in het lab bij de bloedbank. In zijn loopbaan heeft hij verschillende functies gekend, maar een analist is hij altijd gebleven.

In zijn werk kijkt Jan Willem altijd naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het ontsluiten van data. Zodat minder tijd naar administratie gaat en meer tijd naar zorg en ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben.

Bij jb Lorenz heeft hij bijvoorbeeld in het kader van de Juiste Zorg op de Juiste plek in samenwerking met Zilveren Kruis regiobeelden GGZ tot stand gebracht. In dit project heeft hij samen met collega’s declaratiedata opgehaald van 2,4 miljoen inwoners in Midden-Nederland in het kader van de Wmo, de Zvw en de Langdurige Zorg. Aan de hand hiervan heeft hij deelanalyses gemaakt en ontsloten voor 43 gemeenten.

Jan Willem vormt samen met Vince en Daan het data-team binnen jb Lorenz. Samen zorgen we ervoor dat we al uw vragen over data kunnen beantwoorden.

Heeft u een vraag over data, stel hem gerust.

Terug naar het overzicht
Jan Willem

Aangesloten specialisten

Vakgebied