Terug naar het overzicht

Danielle den Outer | Chief Operating Officer (COO)

Danielle den Outer is verantwoordelijk voor het operationeel management binnen jb Lorenz.

Sinds 2004 heeft zij een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van managementsupport, op directie en aandeelhouders niveau, en in de rol van project management officer van diverse grote projecten.

“Het zorgdragen dat alle activiteiten voldoen aan de hoge bedrijfsstandaarden van jb Lorenz en het inrichten van bedrijfsprocessen waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen is wat mij energie geeft”, vertelt Danielle.

Als MT lid van jb Lorenz draagt zij bij aan het vaststellen, communiceren en uitvoeren van de strategische visie.

Daarnaast is Danielle den Outer de event manager De Eerstelijns. De Eerstelijns is HET platform voor de eerstelijns gezondheidszorg.

“Wat ik leuk vind aan mijn rol als event manager is dat het nooit saai is! Het organiseren van de verschillende events zowel online als fysiek vragen, zeker in tijden van COVID-19, een flinke dosis creativiteit en flexibiliteit. Dit in combinatie met de nieuwste software en technische oplossingen die het mogelijk maken om kennisdeling te combineren met het verbinden van mensen vind ik super gaaf! Dit samenspel maakt ieder event uniek, waarbij ik pas tevreden ben als alles tot in de puntjes is verzorgd!

Terug naar het overzicht
Danielle den Outer

Aangesloten specialisten

Vakgebied