Terug naar het overzicht

Daan van der Vlis | jr. projectleider / procesbegeleider

In 2018 heeft Daan zijn bachelor in Bedrijfskunde behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Met deze studie heeft hij geleerd om het verhaal achter de cijfers te kunnen duiden. Na het behalen van zijn bachelor is hij werkzaam geweest als business controller bij een verzekeraar in consumentenelektronica. Deze functie was een combinatie van financiële werkzaamheden en het verwerken van data, waarbij vooral het verhaal achter de data hem nieuwsgierig maakt. Binnen jb Lorenz heeft Daan zich verder ontwikkeld binnen het vakgebied sociaal domein.

Daan is betrokken geweest als data analist bij het project ‘De juiste zorg op de juiste plek voor de GGZ in de regio’ van jb Lorenz over het werken met data binnen de ggz.

Naast het werken met data is ook samenwerking belangrijk om te komen tot een goed eindresultaat. Vandaar dat Daan ook als proces begeleider wordt ingezet door jb Lorenz om partijen te bewegen tot een optimale samenwerking. Dit doet hij het liefste door deelnemers als het ware te laten ‘aanschuiven’ aan een tafel waar iedereen gelijk is. Deze methode heeft hij onder andere gehanteerd bij het project ‘Procesbegeleiding Haagse Tafels’.

Terug naar het overzicht
Daan van der Vlis

Aangesloten specialisten

Vakgebied