Terug naar het overzicht

Save the Date – Ontmoetingsdag 27 maart 2020

Vooraankondiging

In 2020 organiseren we alweer voor de vijfde keer onze jaarlijkse ontmoetingsdag sociaal domein. Een jubileum, dus we gaan er iets speciaals van maken!

Dit keer ontmoeten we jou graag op vrijdag 27 maart 2020 bij Green.DNA in Klarenbeek. We gaan er een inspirerende en waardevolle dag van maken met veel actie en interactie!

Het sociaal domein ging heel lang over zorg en de kwaliteit van zorg. Uiteindelijk gaat het sociaal domein ook over kwaliteit van leven. Om fijn en prettig te leven, is wonen en werken en/of een zinvolle daginvulling minimaal zo belangrijk als goede en beschikbare zorg.

We hebben Wouke van Scherrenburg weer bereid gevonden om de ontmoetingsdag te begeleiden en ons te prikkelen met kritische vragen.

Ook dit jaar nodigen we sprekers uit die het werkveld van het sociaal domein vanuit een ander perspectief, beschouwen. En gedurende de ontmoetingsdag vinden er break-out sessies plaats over onderwerpen binnen het sociaal domein. Natuurlijk is er tijd en ruimte voor ontmoeting en netwerken met collega’s en gelijkgestemden uit het hele land. Want juist de diversiteit van deelnemers maakt van onze ontmoetingsdag ieder jaar weer een heerlijk ontspannen dag.

Bekijk hier onze promo!

Hartelijke groet,
Team jb Lorenz

Terug naar het overzicht

Aangesloten specialisten