Terug naar het overzicht

Nieuwe locatie erbij

jb Lorenz slaat de vleugels uit! Vandaag ondertekenden we de huurovereenkomst van ons kantoor in…….. Zwolle! Aan de Assendorpdijk, op korte loopafstand van het station van Zwolle hebben we een prachtige ruimte gevonden op de bovenste verdieping.

Met de opening van ons kantoor in Zwolle hebben we naast ons kantoor in Hoogvliet (Rotterdam) per 1 september a.s. een tweede uitvalsbasis van waaruit we klanten in Friesland, Drenthe en Groningen kunnen bedienen en uiteraard de andere gebieden rondom Zwolle.

De keuze voor de locatie Zwolle is een heel bewuste keuze; de laatste 2 jaar zien we de behoefte aan gedegen expertadvies en opleiding en training voor de vraagstukken in en rond het sociaal domein, toenemen. En wij mogen steeds vaker gemeenten en ketenpartners in deze regio ondersteunen. Dat doen we met veel plezier; de no nonsens mentaliteit en de bereidheid in dit deel van het land te komen tot samenwerking om de complexe maatschappelijke vraagstukken (vaak in krimpgebieden) het hoofd te bieden, maakt dat we ons thuisvoelen.

Inmiddels zijn er ook een heel aantal collega’s die niet alleen werken in de regio’s rond Zwolle maar daar ook wonen en hun roots hebben. Vanaf 1 september zijn we dus here to stay: in Zwolle!

Terug naar het overzicht

Aangesloten specialisten

Vakgebied