Terug naar het overzicht

UPDATE 23 maart 2020: Maatregelen Corona-virus

We hebben in Nederland te maken met een grote uitbraak van het Corona-virus. Inmiddels is er op 23 maart 2020 een persconferentie geweest waarbij de overheid op advies van het OMT (het Outbreak Management Team) een aantal maatregelen heeft genomen. Daarnaast staat het regio’s vrij om aanvullende maatregelen af te kondigen. Voor het laatste nieuws en updates over de maatregelen verwijzen wij u naar deze website.

Wij, van jb Lorenz, houden ons uiteraard aan de landelijke richtlijnen van de overheid. Maar daarnaast denken we ook zelf na. Wij werken namelijk door het hele land, wonen verspreid door het land en we komen heel veel in contact met medische professionals en/of mensen die in de publieke sector werken.

Wij vinden het in deze unieke situatie heel belangrijk dat we goed voor elkaar zorgen en nemen nadrukkelijk onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom hebben we besloten dat wij ook de navolgende maatregelen nemen, in aanvulling op de maatregelen die landelijk en regionaal afgekondigd zijn of worden.

  • Al onze kantoren zijn vanaf heden in lock down tot in ieder geval 1 juni 2020. Geen enkele medewerker werkt  op kantoor maar 100% online vanuit huis. Noch werken wij op locatie bij opdrachtgevers.
  • Alle bijeenkomsten in de maanden april en mei zijn geannuleerd en geplande bijeenkomsten vinden zoveel mogelijk virtueel plaats. We hebben inmiddels ervaring met intervisie-bijeenkomsten focusgroepen. Dat werkt naar volle tevredenheid!
Terug naar het overzicht

Aangesloten specialisten

Vakgebied