Terug naar het overzicht

Jouw uitnodiging: jb Lorenz ontmoetingsdag

Beste genodigde,

Ook in 2018 organiseren we weer onze jaarlijkse ontmoetingsdag sociaal domein. En dit keer ontmoeten we jou graag 9 maart 2018 bij De Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. We gaan er ook deze derde editie weer een inspirerende en waardevolle dag van maken met veel actie en interactie!
Deze dag is voor ons een oprechte blijk van waardering voor het vertrouwen dat we van jou en van de mensen met wie we in de afgelopen jaren werkten, ontvingen. Er zijn daarom geen kosten aan deze dag verbonden. We zouden het oprecht waarderen als je erbij bent!
2018 is het vierde jaar sinds de decentralisatie en de vorming van het sociaal domein. En het eerste
jaar sinds dat er gemeenteraadsverkiezingen plaats gaan vinden. De andere (landelijke) stelsels ervaren nu ten volle de effecten van de decentralisatie van Jeugdwet, Wmo2015 en de Participatiewet. Alles is in beweging en we zijn alleen zeker van de onzekerheid. Mooie tijden waarin van alles gebeurt!
Al heel veel mensen hebben zich reeds via de vooraanmelding ingeschreven. Daarbij hebben we iedereen gevraagd wanneer de dag geslaagd is. En de antwoorden op deze vraag kwamen bijna allemaal overeen: mensen willen geinspireerd worden, veel ruimte voor interactie, en vooral zelf aan de slag. Dus wij hebben een origineel programma bedacht en gaan graag de uitdaging aan om het sociaal domein en de stand van zaken samen met jullie te beschouwen. Daar gaan we gedurende de hele dag op een originele manier bij begeleid worden!
Deze editie gaan we de werk- en kennisateliers ook op een andere manier invullen, zodat er nog meer tijd en ruimte is voor ontmoeting en netwerken met collega’s en gelijkgestemden uit het hele land. Want juist de diversiteit van deelnemers in combinatie met een goede locatie en catering (uiteraard dit jaar inclusief Bossche Bollen) maakt van onze ontmoetingsdag ieder jaar weer een feestje.
Er is plaats voor maximaal 100 gasten en de afgelopen editie heeft geleerd dat we bomvol zaten! Meld je dus aan via deze link, dan ben je er verzekerd van dat je op de gastenlijst staat voor de ontmoetingsdag sociaal domein 2018. Uiterlijk 28 februari a.s. ontvang je na inschrijving het programma en alle details van ons! Heb je je al aangemeld bij de vooraankondiging? Dan is een plekje voor je verzekerd. Ben je onverhoopt verhinderd? Laat het ons dan even weten; we kunnen daar dan rekening mee houden!
We hebben er ontzettend veel zin in! Hopelijk zien we jou op 9 maart in Den Bosch! Hartelijke groet,
Team jb Lorenz
Vragen naar aanleiding van deze uitnodiging? Bel dan ons secretariaat: Call the Office
Marina van Koppenhagen
Joyce Stakenburg
010-3040186

Terug naar het overzicht

Aangesloten specialisten

Vakgebied