Bereikbaarheid

Bereikbaarheid locatie Hoogvliet

Met de auto vanuit Utrecht/Den Haag Volg de A20 en daarna de A4 door de Beneluxtunnel. Neem daarna afslag 17a Pernis, ook al vertelt uw routeplanner anders. Volg vervolgens de borden Gadering

Auto

Met de auto vanuit Breda/Dordrecht Volg de A15 richting Europoort. Neem afslag 17a Pernis, ook al vertelt uw routeplanner anders. Volg vervolgens de borden Gadering.

Ons kantoor zit in het bedrijfsverzamelgebouw “Office Corner”. De ingang is direct rechts na de PRO-wash (wasstraat voor auto’s). Rij op naar de slagboom en bel aan bij 89. U kunt parkeren op ons ruime parkeerdek.

Vanaf het parkeerdek loopt u via de afrit naar beneden, onderaan kun je voor of na de slagboom naar rechts afslaan en loop door tot aan de winkels/kantoren (Vitaal voeding) en vervolgens ga je hier naar links. Op de hoek loopt u rechts de tuin in. Ons kantoor bevind zich zo’n 20 meter verderop.

OV

Met het openbaar vervoer vanuit Rotterdam/Schiedam Metro lijn c, richting Spijkenisse. Uitstappen halte Tussenwater, loop via de Mandenmakersstraat naar de Nieuwe Langeweg. Ons kantoor zit in het bedrijfsverzamelgebouw “Office Corner”. Aan de linkerkant zijn kantoren/winkels te vinden (Vitaal voeding), ga hier naar links. Op de hoek loopt u rechts de tuin in. Ons kantoor bevind zich zo’n 20 meter verderop.

Bereikbaarheid locatie Zwolle

Met de auto vanuit Den Haag/Utrecht: volg de A28. Neem afslag 19 Zwolle-Centrum. Hierna rijdt u via de Harm Smeengekade en Burgemeester van Rooijensingel naar de Assendorperdijk.

Met het openbaar vervoer stapt u uit op Station Zwolle. Vanaf hier is het ongeveer 12 minuten lopen naar ons kantoor.

Neem contact op

Deel dit artikel