Publicaties

En…Actie!

Joost Kadijk heeft samen met Cyriel Kortleven het boek En…Actie! geschreven. In dit boek is voor het eerst een link gelegd tussen improvisatie en creativiteit. Tools uit het improvisatietheater zijn toegepast om het creatief proces (brainstorms) te verbeteren.

Het boek is uitgegeven door uitgeverij Thema en is te bestellen via Bol.com. Liever een gesigneerd exemplaar? Stuur dan een mailtje naar joost@jblorenz.nl. Het boek is ook in het Engels te verkrijgen.

Ketensamenwerking

Joost Kadijk is één van de auteurs van het boek ‘Ketensamenwerking: Duurzaam werken in ketens en netwerken’. Hij schreef een hoofdstuk over zijn eigen organisatiemodel. Dit is het model met de 7 C’s. Kadijk past dit effectieve model toe bij de analyse van organisaties.

Bestellen kan via www.duurzameketensamenwerking.nl. Liever een gesigneerd exemplaar? Mail dan met Joost Kadijk via joost@jblorenz.nl.

Eerste lijn in beeld

In ‘Eerste lijn in beeld’ is een veelheid aan samenwerkingsprojecten in de eerste lijn verzameld. Het boek is geschreven in opdracht van de regionale ondersteuningsorganisaties van Limburg, Noord-Brabant en Zeeland, rosrobuust. Resultaat: een bundel vol inspirerende verhalen van bevlogen eerstelijns professionals die zichzelf kunnen wegcijferen ten behoeve van de toekomst van de zorg in Nederland.

Dit boekje is als PDF te downloaden, klik hier